Privatlivspolitik

Vores webstedsadresse er: http://www.monovoce.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Når besøgende skriver i en kontaktformular på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kontaktformularen, så vi er i stand til at besvare din henvendelse

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du benytter kontaktformularen, så bliver din besked og data bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og finde dig, hvis vi har brug for at kontakte dig. Du vil altid kunne få dem slettet, hvis du ønsker det.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Du kan kontakte os på ciao@monovoce.dk